Termeni si conditii de utilizare

Termeni si conditii de utilizare www.novomall.ro

Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor mentionate mai jos.

Administratorul site-ului https://www.novomall.ro/ este SC HOUSE GARDEN GROUP SRL care este inregistrata la Registrul Comertului avand Codul Unic de Inregistrare: 23638904, J40/6032/2008, Bucuresti,SECTOR 3. Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor mentionate mai jos, de aceea recomandam citirea cu atentie a acestora.

Produsele sunt livrate doar prin intermediul CURIERATULUI RAPID in 24-72 de ore de la confirmarea telefonica din partea noastra. Pentru expeditiile nelivrate in termen de trei zile de la confirmarea comenzii, va rugam sa ne anuntati telefonic sau pe email la adresa contact@novomall.ro

https://www.novomall.ro/ isi rezerva dreptul de a modifica aceste prevederi fara nicio notificare prealabila.

Preturile produselor afisate sunt exprimate in RON si contin TVA.

Toate comenzile vor fi confirmate telefonic de catre un operator Novomall.ro inainte de livrare.
https://www.novomall.ro/ nu garanteaza culoarea si/sau nuanta unui produs comandat de pe site, astfel produsele comandate pot diferi de culoare fata de cele din pozele de pe site.
Imaginile folosite au caracter informativ și pot varia sau diferi ocazional față de caracteristicile produselor prezentate.

Toate produsele si serviciile prezentate pe acest site sunt disponibile in limita stocului  disponibil. In cazul epuizarii stocului, reprezentantul Novomall.ro va oferi alternative prin prezentarea altor produse/servicii asemanatoare ca si aspect si/sau specificatii tehnice cu produsul/serviciul comandat al carui stoc s-a epuizat.

 Limitarea raspunderii pentru produse si servicii

Produsele si serviciile sunt oferite exact in forma in care vin de la producator si de asemenea, IN LIMITA STOCULUI DISPONIBIL.

https://www.novomall.ro/ nu isi asuma nicio responsabilitate referitor la scopul achizitionarii produselor de pe acest site de catre clienti, si nici in ceea ce priveste modul de utilizare a produselor si a eventualelor prejudicii provocate de utilizarea lor in mod necorespunzator.

Imaginile publicate pe site au titlu informativ, iar produsele livrate pot diferi uneori de imaginile prezentate (culoare, accesorii, aspect, etc.).

Pentru fiecare dintre produsele postate pe site-ul https://www.novomall.ro/, ne rezervam dreptul de a modifica fara preaviz atat specificatiile cat si preturile acestora. Site-ul nostru nu isi asuma nici o responsabilitate referitoare la scopul achizitionarii produselor, si nici in ceea ce priveste modul de utilizare a acestora

 Limitarea raspunderii pentru preturi

Preturile prezentate pe https://www.novomall.ro/ sunt exprimate in moneda RON si includ TVA insa nu includ cheltuielile de livrare.

 Limitarea raspunderii pentru livrare

TOATE COMENZILE VOR FI CONFIRMATE TELEFONIC DE CATRE UN REPREZENTANT https://www.novomall.ro/ – INAINTE DE LIVRARE.

Comenzile se livreaza, de regula, in 1-3 zile lucratoare prin FAN COURIER SAU GLS, din momentul confirmarii telefonice a comenzii de catre un reprezentant al magazinului Novomall.ro

Suma specificata pe factura reprezinta costul final ce trebuie achitat de catre comparator.

Plata se face ramburs  in momentul livrarii, curierului .

  1. Confidentialitatea datelor cu caracter peronal

https://www.novomall.ro/ respecta legile in vigoare privind confidentialitatea datelor, angajandu-se totodata sa nu transmita datele personale ale utilizatorilor acestui site catre terti si sa le utilizeze numai in scopul stabilirii contactului cu clientii sai precum si in scopul informarii acestora asupra aspectelor legate de functionarea site-ului si a ofertelor acestuia.

– facturarea produselor comandate de dumneavoastra

DATELE CU CARACTER PERSONAL VOR PUTEA FI DEZVALUITE FARA CONSIMTAMANTUL DUMNEAVOASTRA DOAR IN CAZ DE LITIGII / DISPUTE PRIVIND FRAUDELE SI NUMAI INSTITUTIILOR ABILITATE.

Garantia Produselor comercializate

Produsele comercializate prin intermediul site-ului https://www.novomall.ro/ beneficiaza de garantie (conform normelor legislative in vigoare) – aceasta fiind oferita pentru fiecare produs in parte.

Pentru acordarea garantiei, produsele trebuie insotite de factura, de ambalajele (cutiile) originale ale produselor si a tuturor accesoriilor care insotesc produsul.

Daca aceste conditii nu sunt respectate, dupa receptionare – se va face o evaluare a produsului, https://www.novomall.ro/ rezervandu-si dreptul de a estima valoarea actualizata a produsului .

In cazul in care pentru produsul expediat la garantie se constata disfunctionalitati, vicii ascunse sau nereguli de functionare, costurile de expeditie pentru coletul cu produsul reparat in perioada de garantie, este suportat de catre https://www.novomall.ro/.

  1. Dreptul de returnare a produselor

Coletele retur se pot trimite doar prin curierat rapid ( FAN COURIER SAU GLS) , costul transportului fiind suportat de catre cumparator.

Pentru a solicita returnarea unui produs (in termenul legal de 14 zile calendaristice de la primirea coletului), va rugam sa ne contactati telefonic. Costurile de expediere si ramburs sunt suportate de catre cumparator.

Datele bancare  pentru rambursare (nume complet titular si contul IBAN) se expediaza pe e-mail  la adresa contact@novomall.ro, sau se trec datele pe spatele facturii fiscale pe care o regasim in colet, precizandu-se totodata, si numele pe care s-a efectuat comanda, un numar de telefon precum si seria si nr. facturii.

Taxa de expediere catre noi o suporta clientul. In cazul in care clientul realizeaza o comanda si returneaza produsul/produsele, acestuia i se va reduce taxa de transport din contravaloarea comenzii.

Conform OUG nr. 34/2014, renuntarea la cumparare se poate notifica in scris in termen de 14 zile calendaristice (termen in care se si expediaza produsul inapoi, dupa trimiterea notificarii).

Produsele returnate trebuie sa fie intacte si curate, inclusiv ambalajele acestora (pentru care se foloseste ambalaj protector suplimentar, asa cum ati primit produsul ambalat). Produsele care fac parte din categoria lenjeriilor intime nu se pot schimba sau returna.

Pentru stabilirea condiţiilor de returnare a produsului, va rugam sa ne  contactati la adresa de e-mail sau telefonic .

Pentru produsele returnate in vederea rambursarii, valoarea transportului in cazul returului nu va fi restituita, clientul va primi doar contravaloarea bunurilor achizitionate fara taxa de transport.

Conform O.G. Legea nr. 449/2003 și U.G. 34/2014 care descriu condițiile de acceptare a retururilor din partea cumpărătorilor.

Conform legislatiei in vigoare politica de retur a produselor se aplica numai pentru achizitiile facute de persoane fizice.

Produsele achizitionate se pot returna conform O.G. 34/2014, in termen de 14 zile de la primire, fara invocarea vreunui motiv. Nu se accepta pentru returnare produsele purtate sau care prezinta modificari fizice.

Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit). Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri, urme de folosire excesiva si/sau interventii neautorizate etc.

Banii se returneaza in termenul legal de maxim 14 zile.

In cazul in care clientul a beneficiat de Livrare Gratuita (costuri de livrare suportate de https://www.novomall.ro/), la returnarea banilor se va scadea contravaloarea livrarii din suma de returnat.

Obligatiile care revin consumatorului

Consumatorul suporta costurile de returnare. Consumatorul este responsabil doar in ce priveste diminuarea valorii produselor rezultata din manipularea acestora, diferit de ceea ce este necesar pentru determinarea naturii, caracteristicilor si functionarii produselor.

Retur de produse

Returnarea produselor se face prin curierat rapid( FAN COURIER SAU GLS )iar solicitarea returului se poate acorda pentru:

– Produs nefunctional in primele 48 ore (2 zile lucratoare) de la receptie. In cazul in care produsul achizitionat a fost livrat nefunctional sau prezinta vicii de fabricatie, acesta va fi inlocuit cu un produs functional, in urma notificarii scrise.

– Produs in colet deteriorat. Pentru produsele ale caror colete prezinta deteriorari vizibile la primirea prin curier, va recomandam sa nu acceptati receptia lor. Pentru dovezi, coletul poate fi fotografiat si se poate intocmi un proces verbal impreuna cu reprezentantul firmei de curierat in care sa fie mentionata starea coletului din momentul livrarii. Riscul de pierdere sau de deteriorare a produselor va este transferat integral in momentul in care intrati in posesia fizica a produsului. Orice reclamatie ulterioara nu va fi luata in considerare.

– Produse livrate gresit. In cazul in care s-a livrat alt produs decat cel comandat.

Coletele returnate fara o notificare prealabila NU vor fi receptionate.

De asemenea, NU putem prelua coletele returnate cu ramburs.

Va recomandam sa expediati produsele prin GLS ROMANIA sau FAN COURIER.

Urmatoarele categorii de produse nu se pot returna decat daca sunt sigilate (cutia nedeschisa), cutia nu prezinta urme in interior ca a fost deschisa:

Conform OUG 34/204 art16 produse care nu pot fi returnate din motive de protectie a sanatatii sau din motive de igiena (produse de ingrijire / igiena personala, casti ,mesa de par, lenjerie intima, );

Reclamatii

Orice problema legata de livrarea produselor comandate o puteti adresa catre adresa de contact@novomall.ro

DECLINAREA RESPONSABILITATII

Exista posibilitatea unor diferente intre imaginea produsului prezentata pe site si produsul fizic, in sine, mai ales cu privire la nuanta culorii acestuia, a designului ori in ceea ce priveste accesoriile. Acestea nu afecteaza functionalitatea ori destinatia produsului.

Litigii si dispozitii finale

Orice alta problema legata de produsele si serviciile prezentate pe site se va solutiona pe cale amiabila in termen de 30 de zile de la data sesizarii in scris a problemelor, de catre utilizator.

Plata se face ramburs, odata cu sosirea comenzii.

Taxa de transport este afisata in pagina de comanda, inainte de finalizarea comenzii.

Livrarea se face  in orice localitate din tara.

Livrarea produselor comandate se face prin firma de curierat rapid in 1-3 zile lucratoare de la confirmarea telefonica a comenzii.